Блог

Microsoft працює над інтеграцією ChatGPT у свій пошук Bing

7/2/23

Прес-конференція від Microsoft

Сьогодні, 7 лютого, Microsoft проводить важливу новинну подію. Минулого тижня софтверний гігант вперше розіслав запрошення на особистий захід у штаб-квартирі компанії в Редмонді, а тепер офіційно оголошує про подію через кілька хвилин після того, як Google оголосив свого конкурента ChatGPT офіційним .

Завтра корпорація Майкрософт проводить спеціальну прес-конференцію у своїй штаб-квартирі в Редмонді, і очікується, що вона буде зосереджена в основному на партнерстві з OpenAI і ChatGPT для Bing.

У запрошенні йдеться, що генеральний директор Microsoft Сатья Наделла «поділиться певним прогресом у кількох захоплюючих проектах», тому очікуйте ряд важливих оголошень. Запрошення надійшло лише через кілька днів після того, як Microsoft продовжила партнерство з OpenAI в рамках угоди на суму 10 мільярдів доларів США, яка дозволить їй стати ексклюзивним хмарним партнером для OpenAI. Хмарні служби Microsoft забезпечуватимуть усі робочі навантаження OpenAI у продуктах, службах API та дослідженнях.

Подія Microsoft також відбулася через кілька хвилин після того, як Google оголосила про свого конкурента ChatGPT.

Bard — експериментальний розмовний сервіс штучного інтелекту» зараз тестується обмеженою групою, але Google обіцяє відкрити його для більш широкого доступу найближчими тижнями.

Інтерфейс пошуку Bing із застосуванням ChatGPT

Найближчими тижнями Microsoft Bing працює над інтеграцією ChatGPT із GPT 4.0 у свій пошуковий інтерфейс, і тепер ми, можливо, помітили деякі з цих спроб тестування. Оуен Інь опублікував знімок екрана та GIF-зображення Bing, інтегрованого з ChatGPT, на Medium.

Ось скріншоти, які Оуен Їн поділився в Twitter та Medium, зверніть увагу, що корпорація Майкрософт не підтвердила їх правдивість, але дуже ймовірно, що це бета-тести інтерфейсу.

Переглянута домашня сторінка Bing із запитами про будь-що
Інтерфейс Bing з ChatGPT
GIF-зображення цього в дії від Оуена

OpenAI представив ChatGPT у листопаді 2022 року. Він побудований на основі сімейства великих мовних моделей OpenAI GPT-3.5 і налаштований як на контрольовані, так і на підкріплюючі методи навчання. ChatGPT використовує веб-контент, створений до 2021 року, щоб навчитися відповідати на запитання, але коли справа доходить до останніх і популярних тем, у нього виникають труднощі.

GPT-4, що означає Generative Pre-trained Transformer 4, — це нейронна мережа, створена OpenAI. Це наступна версія GPT-3.5.

Запуск GPT-4 довгоочікуваний, та більш захоплені члени спільноти штучного інтелекту та світу Кремнієвої долини вже заявляють, що це величезний крок вперед. Нібито у ЗМІ озвучується кількість параметрів у GPT-3 (175 мільярдів), а в GPT-4 (100 трильйонів), Альтман назвав це «повною дурницею».

«Чутка про GPT-4 — смішна річ. Я не знаю, звідки це все береться», — сказав генеральний директор OpenAI.

Усі статті