Блог

Shopify інтегрував ChatGPT у свою платформу та додаток Shop

19/3/23

ChatGPT — це передова модель штучного інтелекту, яка може революціонізувати індустрію електронної комерції, зокрема в магазинах Shopify. У цій статті ми розглянемо численні переваги використання ChatGPT для власників магазинів Shopify та їхніх клієнтів.

ChatGPT може розуміти розмовні запити та відповідати на них, що робить його ідеальним для чат-ботів. Крім того, він може розуміти конкретну термінологію та мову, що використовуються в певній галузі.

Власники магазинів Shopify можуть навчити ChatGPT розуміти описи продуктів, запити клієнтів та інші терміни, пов'язані з електронною комерцією, таким чином забезпечивши своїм клієнтам неперевершений рівень досвіду.

Як ChatGPT може бути корисним для магазинів Shopify?

1) Цілодобова підтримка клієнтів 24/7

Чат-боти на основі ChatGPT можуть надавати цілодобову підтримку клієнтів магазинам Shopify. Це означає, що клієнти можуть отримувати вирішення своїх запитів у будь-який час, навіть в неробочі години.

Чат-боти можуть обробляти прості запити, як-от статус замовлення, деталі доставки та інформацію про продукт, звільняючи агентів служби підтримки клієнтів, щоб зосередитися на більш складних питаннях.

2) Збільшення залучення клієнтів на Shopify

Чат-боти на основі ChatGPT можуть залучати клієнтів до персоналізованих розмов, покращуючи їхній досвід покупок.

Чат-боти можуть пропонувати продукти, пропонувати знижки та надавати персоналізовані рекомендації на основі інтересів і вподобань клієнтів.

Як можна використовувати ChatGPT у магазині Shopify?

Shopify додав до свого додатку Shop технологію ChatGPT, що працює на зразок Instacart, щоб допомогти клієнтам знаходити бажані продукти за допомогою підказок.

Користувачеві пропонується повідомлення "Не знаєте, що шукаєте? Спробуйте попросити допомоги у нашого помічника з покупок".

Використовуючи надані клієнтом дані, торговий помічник запропонує відповідні продукти від різних продавців, які представлені у додатку Shop.

Це цікаве та веселе доповнення до програми Shop. Однак, лише час покаже, чи воно суттєво вплине на поведінку покупців та конверсії в довгостроковій перспективі, коли фактор новизни зникне.

Не можемо дочекатися, коли дізнаємось більше!

Усі статті