Блог

NVIDIA надає доступ до суперкомп’ютера зі штучним інтелектом

21/3/23

NVIDIA запускає сервіс DGX Cloud, що надає кожному підприємству можливість одразу ж користуватися суперкомп'ютером зі штучним інтелектом через веб-браузер.

Конференція NVIDIA GTC, яка проходить кожні півроку, зазвичай присвячена досягненням у галузі штучного інтелекту, і на ній NVIDIA оголосила про нову послугу.

DGX Cloud — доступ до суперкомп'ютерів

DGX Cloud надає виділені кластери суперкомп'ютерів NVIDIA DGX AI в поєднанні з програмним забезпеченням NVIDIA AI. Цей сервіс дозволяє підприємствам отримати доступ до власного суперкомп'ютера зі штучним інтелектом, усунувши складнощі отримання, розгортання та керування локальною інфраструктурою.

Для розміщення інфраструктури DGX Cloud NVIDIA співпрацює з провідними постачальниками хмарних послуг, починаючи з Oracle Cloud Infrastructure. Очікується, що Microsoft Azure почне розміщувати DGX Cloud у наступному кварталі, а служба незабаром розшириться до Google Cloud.

«Стартапи поспішають створювати проривні продукти та бізнес-моделі, і провідні компанії прагнуть відповісти на це», — сказав Дженсен Хуанг, засновник і генеральний директор NVIDIA.
«DGX Cloud надає клієнтам миттєвий доступ до суперкомп’ютерів NVIDIA AI у глобальних хмарах», — додав він.

DGX Cloud допомагає у пошуку ліків.

Amgen використовує облако DGX разом з програмним забезпеченням великої мови NVIDIA BioNeMo для швидшого пошуку ліків. Вони також використовують програмне забезпечення NVIDIA AI Enterprise з бібліотеками прискорення обробки даних NVIDIA RAPIDS.

«Завдяки NVIDIA DGX Cloud і NVIDIA BioNeMo наші дослідники можуть зосередитися на глибшій біології замість того, щоб мати справу з інфраструктурою штучного інтелекту та налагоджувати інженерні засоби машинного навчання», — сказав Пітер Грандсар, виконавчий директор відділу досліджень, Biologics Therapeutic Discovery, Center for Research Acceleration. від Digital Innovation в Amgen.
«Потужні обчислювальні та багатовузлові можливості DGX Cloud дозволили нам досягти в 3 рази швидшого навчання білкових LLM за допомогою BioNeMo та до 100 разів швидшого аналізу після навчання за допомогою NVIDIA RAPIDS порівняно з альтернативними платформами», — Пітер Грандса.

Скільки коштує NVIDIA DGX Cloud?

DGX Cloud примірники коштують від $36 999 на місяць. Організації можуть зв’язатися зі своїм партнером NVIDIA для отримання додаткової інформації.

Усі статті