Блог

У ChatGPT тепер можна вимкнути історію чату

25/4/23

OpenAI тепер додав можливість вимикати історію чату в ChatGPT, щоб ви могли вибирати, які розмови використовувати для навчання штучного інтелекту OpenAI.

Розмови, що починаються при вимкненій історії чату, не будуть використовуватися для навчання і покращення моделей, і не з'являться на бічній панелі історії.

Керування історією ChatGPT вже доступне

В налаштуваннях ChatGPT ви зможете знайти елементи керування, які доступні для всіх користувачів. Ви можете змінювати їх будь-коли.

OpenAI сподівається, що це спростить керування вашими даними.

Якщо історія чату вимкнена, ChatGPT зберігатиме нові розмови протягом 30 днів. Вони будуть переглядатися лише в разі необхідності для моніторингу зловживань, а потім видалятимуться назавжди.

Нова підписка ChatGPT Business

OpenAI також розробляє нову підписку ChatGPT Business для професіоналів, які хочуть керувати своїми даними, а також для підприємств, які хочуть керувати своїми користувачами.

ChatGPT Business буде дотримуватися правил використання даних API. Це означає, що дані користувачів не будуть використовуватися для навчання моделей GPT за замовчуванням.

OpenAI планує зробити ChatGPT Business доступним найближчими місяцями.

Нова функція «Експорт»

Тепер у налаштуваннях з'явилась можливість експортувати дані ChatGPT, що дає змогу дізнатися, яку інформацію ChatGPT зберігає.

Ви отримаєте файл з вашими розмовами та всією іншою важливою інформацією на вашу електронну пошту.

Усі статті