Блог

OpenAI анонсує платний ChatGPT Plus за $20 на місяць

2/2/23

OpenAI анонсувала ChatGPT Plus , щомісячний план за 20 доларів США, який дає вам пріоритетний доступ до чат-бота зі штучним інтелектом навіть у години пік, коли безкоштовним користувачам доводиться чекати. Компанія також каже, що план дасть вам «швидший час відгуку» та «пріоритетний доступ до нових функцій і вдосконалень».

OpenAI каже, що «протягом найближчих тижнів» розішле запрошення на використання послуги людям, які перебувають у США та в списку очікування, а в майбутньому розгорне розгортання на інші країни та регіони.

З огляду на те, що OpenAI є попередником у цій галузі, будь-хто, хто намагається випустити бота, який коштує понад 20 доларів на місяць, повинен буде дійсно продати, чому їхній бот вартий переваги перед ChatGPT Plus.

Здається, OpenAI це усвідомлює важливість розширення інструментарію, оскільки на початку цього тижня випустив безкоштовний інструмент, призначений для виявлення згенерованого тексту, хоча на даний момент сумнівно, наскільки він буде ефективним.

ChatGPT не стає лише платним інструментом. OpenAI каже, що продовжить пропонувати безкоштовний доступ до нього, і що платні користувачі «допомагатимуть підтримувати доступність безкоштовного доступу для якомога більшої кількості людей».

Усі статті