Блог

Дата випуску та функції ChatGPT 4, зміна цифрового ландшафту

24/1/23

Зараз ChatGPT штурмує цифровий ландшафт. З розвитком технологій розмовний інструмент штучного інтелекту OpenAI може змінити принцип роботи Інтернету та вплинути на життя мільярдів людей.

ChatGPT настільки великий, настільки потенційно руйнівний, що навіть такі компанії, як Google, бояться того, що це все означає.

Якщо Google хвилюється за свій бізнес, ви теж повинні хвилюватися.

Але більшість людей не знають про те, що поточну ітерацію ChatGPT, версію GPT-3.5, незабаром буде замінено чимось набагато, набагато розумнішим.

Что такое ChatGPT 4?

ChatGPT 4 — це наступний крок, він буде розумнішим, матиме більше функцій та матиме низку можливостей, яких зараз немає в ChatGPT (версія 3.5).

Отже, якщо ви думали, що ідея поточної ChatGPT була жахливою, ви можете зараз же залізти за диван, тому що те, що OpenAI підготував для нас із ChatGPT 4, справді захоплює розум.

Можливості ChatGPT 4

OpenAI підтвердив, що GPT4 також матиме такі нові можливості, яких немає в поточній ітерації GPT-3.5:

1. Покращена обробка природної мови, що дозволяє точніше інтерпретувати запити клієнтів.

2. Підвищена точність розмови, що забезпечує більш природну та привабливу взаємодію з клієнтами.

3. Розширений потік розмов та аналіз, що полегшує реагування на запити клієнтів відповідним чином.

4. Вбудована технологія розпізнавання обличчя для аналізу емоцій клієнта та відповідного налаштування перебігу розмови.

ChatGPT 4 перейде з мільярдів на трільйони

Поточна версія ChatGPT отримала доступ до 175 мільярдів параметрів; він використовує це для розуміння запитів та надання відповідей.Завдяки цим параметрам ChatGPT може робити все: від написання віршів та пісень до кодування програм HTML та WordPress, а також писати повні есе та підсумовувати складні статті та теми.

ChatGPT 4 наступної версії матиме доступ до понад 100 трильйонів параметрів. Це сприятиме значному зростанню можливостей навчання, а також потенційних застосувань. Ми говоримо про квантовий стрибок. Можливо, найстрашнішим аспектом ChatGPT 4 буде його здатність вивчати, читати та розуміти людські емоції на основі розпізнавання обличчя. Це на 100% незвідана територія, наслідки справді вражаючі.

Дата випуску ChatGPT 4

Зараз OpenAI активно працює над ChatGPT 4, але компанія ще не підтвердила, коли отримає офіційну дату випуску. Джерела стверджували, що ChatGPT 4 отримає дату випуску в 2022 році, але цього не сталося, та тепер більшість очікує, що ChatGPT 4 отримає дату випуску в 2023 році.

Витрати на роботу та розробку ChatGPT величезні, потрібно подумати про витрати на сервер і дослідження та розробки, тож компанія, яка має безліч високопоставлених інвесторів, зараз швидко масштабується, щоб підготувати ChatGPT 4 до комерційного випуску.

Враховуючи швидкість розробки та той факт, що Open AI вже обговорює, чого ми можемо очікувати від ChatGPT 4, дата випуску ChatGPT 4 має відбутися десь до кінця 2023 року.

Усі статті