Блог

Акції BuzzFeed зросли удвічі, завдяки використанню ChatGPT

27/1/23

Акції BuzzFeed підскочили, продовживши свій сплеск після того, як компанія цифрових медіа показала, що працюватиме з платформою штучного інтелекту OpenAI, для створення контенту для свого веб-сайту через ChatGPT.

Генеральний директор BuzzFeed Джона Перетті сказав, що фірма використовуватиме технологію штучного інтелекту для покращення своїх тестів шляхом персоналізації результатів на основі відповідей читачів, повідомляє Wall Street Journal.

BuzzFeed розраховує на ШІ, щоб збільшити дохід
«У 2023 році ви побачите, що контент, натхненний штучним інтелектом, переміститься зі стадії досліджень і розробок до частини нашого основного бізнесу, покращуючи досвід тестування, інформуючи наш мозковий штурм і персоналізуючи наш контент для нашої аудиторії», — сказав Перетті в дописі в блозі.

Зростання акцій відбулося після гучного торгового дня, коли акції BuzzFeed зросли більш ніж удвічі завдяки звіту про плани, орієнтовані на ChatGPT та штучний інтелект.

«Протягом наступних трьох років майбутнє цифрових медіа визначатиметься двома основними тенденціями: творцями та ШІ. Ми допоможемо сформувати ці тенденції, щоб створити величезну цінність для нашої аудиторії, наших співробітників і наших акціонерів», – додав Перетті.
BuzzFeed провів звільнення в грудні

У грудні BuzzFeed оголосив про плани скоротити свою робочу силу на 12% у рамках заходів щодо скорочення витрат. Станом на кінець минулого року в компанії було 1522 співробітники.

Усі статті