Блог

Bing дозволяє створювати зображення за допомогою DALL-E від OpenAI

21/3/23

Сьогодні корпорація Майкрософт додає до своєї пошукової системи Bing новий інструмент — Bing Image Creator.

Цей інструмент працює на основі штучного інтелекту та дозволяє створювати зображення, просто написавши, що ви хочете згенерувати.

Зокрема, ви можете вказати опис зображення, додатковий контекст, наприклад місцезнаходження або діяльність, і вибрати художній стиль. Bing Image Creator згенерує зображення з вашої уяви.

Microsoft також приносить цей Bing Image Creator до свого браузера Edge.

На бічній панелі Edge з'явиться нова іконка, яка дозволяє створювати зображення у вікні введення тексту. Цей інструмент доступний лише у творчому режимі чату Bing.

Microsoft стала більш обережною з функцією створення зображень після того, як грубі відповіді Bing потрапили в заголовки новин минулого місяця.

Bing має три режими відповідей: творчий, збалансований і точний.

Творчий режим включає відповіді, які є "оригінальними та творчими", тоді як точний режим надає перевагу точності та релевантності для більш фактичних і стислих відповідей.

Якщо вам цікаво, ви можете отримати доступ до Bing Image Creator на сайті bing.com/create для створення зображень англійською мовою.

Microsoft заявляє, що з часом додасть більше мовної підтримки. Користувачі попередньої версії Bing зможуть отримати доступ до редактора зображень у звичайному вікні чат-бота або через Microsoft Edge.

Разом із новим інструментом для створення зображень, Microsoft також пропонує всім користувачам Bing нові функції. Зокрема, це історії, які пропонують фрагмент інформації із зображеннями та короткими відео, і картки знань на основі штучного інтелекту, які виділяють ключову інформацію.

Усі статті